Alles is mogelijk, als je maar durft

Join our team

Wie zijn wij?

Als je er woont of werkt, weet je het... Ichtegem Inspireert!
Er valt hier altijd iets te beleven en als lokaal bestuur ondersteunen en stimuleren we deze dynamiek. Dagelijks staan er meer dan 200 collega's klaar om onze inwoners vlot en correct te bedienen. Groenarbeiders, maatschappelijk werkers, administratief medewerkers, ... Samen zetten we ons in om de ambities van Ichtegem waar te maken. Kom jij ons daarbij helpen?

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life!

Ons DNA 🧬

Goesting

We geven je de ruimte om te leren en te groeien binnen een informele en collegiale sfeer. Zin voor initiatief en ondernemerschap wordt sterk aangemoedigd. We werken hard aan een mooie toekomst voor onze gemeente maar verliezen daarbij het evenwicht tussen werk en privé niet uit het oog.

Oprechte waardering voor ons team!

Een goed team is de basis van een succesvolle organisatie. Onze meer dan 200 gemotiveerde medewerkers zijn de drijvende kracht achter het lokaal bestuur Ichtegem. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dankjewel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats. Bij ons is iedereen een VIP, zowel collega’s als burgers!

Voordelen

Als collega geniet je mee van een aantrekkelijke vakantieregeling, een gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, 2de pensioenpijler, fietsvergoeding voor woonwerkverkeer of gratis openbaar vervoer en tal van andere voordelen. Initiatieven zoals Sport op het werk, de personeelsuitstap, dag van de medewerkers, de nieuwjaarsreceptie… dragen bij tot onze sterke teamgeest… omdat we bekommerd zijn om jou!

Ben je benieuwd? Solliciteer nu.

Bij de medewerkers van de personeelsdienst kan je terecht voor informatie over de volledige personeelsmaterie zoals aanwervingen, werktijden, verlof, vorming, vertrouwenspersonen…

Contacteer ons vrijblijvend, we helpen je graag verder.

IVOO is op zoek naar collega's

IVOO is een samenwerkingsverband tussen 6 gemeenten die de selectieve inzameling van de diverse afvalfracties organiseert. Én ze zijn op zoek naar nieuwe collega's. Misschien iets voor jou?

stafmedewerker productie
operator mecanicien

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?